nuffnang

Jumaat, 20 Jun 2014

review rumah orang ...


ini rumah pakcik asben
agak keberadaan dari antara adikberadik mereka
orang pencen berpangkat
i tengok rumahnya ader bahagian
macam english style tapi bercampur aduk la juga 
orang kata tangkap muat kot

gambar ni di ambil masa kenduri kahwin anaknya 
so perabot semua dah beralih arah

apa yg i suka tengok wallpaper nya
yang kerlass ko jah
bukan murah2 punya.. 
tukang pasang adalah 2 pupu asben 
diani memang minat interior design
i pernah pergi rumahn 2 pupu asben di n.9
rumah teres setingkat je tapi english style
pernah masuk dalam majalah anjung seri lagi




saja je ambil gambar masa bebudak tengah main..tak nampak sangat ambil gambar rumah orang hehehehe..

asben i jarang bawa gi umah sedaramara nya ..
time raya atau kenduri je
then tiap kali gi umah ni..
asyik tengok perubahan
asyik bertambah ruang..silap2 akan datang bila i datang tengok rumahni 
dari banglo setingkat jadi 2 tingkat gamaknya

2 ulasan :

O'gosh Iskandar berkata...

amboi2...besarnya rumah...rumah saya mau besar jamban dia aje agaknya..huhu

joijoi80 berkata...

mungkinla juga kalau 3 bilik air rumahnya di gabung.. hehehehe tak juga .bilik air dirumahni saiz comel2 je. rumahni x la besar.. banglo setingkat di tanah lot . rumah yang dijual pemaju bukan bina sendiri cuma dah renovate bagi lg besar je