nuffnang

Ahad, 8 Februari 2015

decor bekas rempah ratus : white polkadot

Asal



bertukar



bertukar lagi


Sebenarnya haritu i upload picture ni kat facebook..dekat group drksktu
dah lama berhajat nak buat polka dot ni...
ini baru berjaya menyiapkannya

cadang2nya tutup balang tu pun nak di cat pink dan polkadot putih..
agak2 sesuai tak
satu tu i test cat pink because dah teruk mengelupas tutupnya
ygtu confirm balang murahtu yg tutup rosak
dapat dari kenduri rasanya
ada 4 biji yg elok tu mmg mahal sket beli kat ikea..
masih elok berbakti..berbeza barang murah...
ada juga barang murah yg elok kan cam pasu pink i bubuh senduktu



2 ulasan :

ijah.arma berkata...

nampak comeyyy rak tu bila dah cat kaler pink. kalo tutup balang tu sume cat kaler pink jugak mesti lagi woww! barang murah kalo pandai transform bole nampak elegent kan? (^__^)

joijoi80 berkata...

cadangnya mcmtula nak cat pink gak tutup tu... tp x sempat nak buat lg