nuffnang

Rabu, 16 April 2014

Terapi mata


hi.... readers...

u alls ader terapi mata tak..
terapi hati kita adalah berzikir 

yang bawahni adalah terapi mata bila stress mengadap laptop
kerja i 8 jam memang hadap laptop
dah namanya kerja so takderla patut orang pertikaikan

tapi bila mata dah kuyu i mula la buka pinterest.com
segarbugar biji mata i


Laundry room before and after. #laundryroom #roommakeover
                               i copy paste dari pinterest.com
credit picture to this blog : http://www.viewalongtheway.com/
gambar tu sebenarnya asal dari blog sini..

bila tengok gambarni teringin nak ader laundry room sendiri tapikan apadaya teratak kecil milik kami memang kecil la.. memang rumah dah habis siap dibina pemaju so dah takder tanah belakang

maka laundry room i konsep terbuka ..ngeeee..
dahtu didepan rumah ..ngeee...
buruk benar pemandangannya
nak bawa masuk dalam mesintu ada masalah kebocoran
nak tukar baru pun tak mampu lagi ..janji mesin tu boleh pakai
seusia perkahwinan pun...
tapi i tabik spring ngan kakak i sorang tu usia mesin basuhnya lebih 20 tahun kot dan baru2ni anak dia kata baru tukar  .. dah rosak ke tak pasti pula.. anak yg tua pun dah usia 26 tahun gamaknya mesintu tua dari anaknya.

inilah hakikatnya malu i nak tunjuk ruang dobi yang muram... 
bila dah open macam ni nak buat cantik2 pun seriau juga... takut mengundang penceroboh

pasal malu punye gambar pun letak cinonet huhuhuhu..

tapi serius cakapla..korang masuk blogtu... dengan jubin keciltu dia cat..kasi nampak lantai baru..wah kagum nya i tengok

2 ulasan :

~Kak Nah Backyard (^_^)~ berkata...

cantik ruang gambar tengah tu..knah suka..=)

joijoi80 berkata...

dia make over ruang tu mmg nampak cantik sungguh