nuffnang

Rabu, 4 November 2015

lama tak bersiaran

hi peeps...

lamanya tak menyonteng dalam ni

macam2 yang berlaku...
nak story pun dah basi..
jadi kita buka buku baru..
ini semua gara2 notebook rosak...
nafsu menulis pun kedaung

k bye

4 ulasan :

cik hani berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
cik hani berkata...

Kite pulak baru je ada internet kat rumah, baru la bersemangat nak blog. Kalau dulu kena buat secheduled entry la siap siap

joijoi80 berkata...

oo..yeke...

ni pun punca dari laptop rosak terus mood lari..walhal ada lg netbook lain boleh guna..

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)