nuffnang

Rabu, 1 Julai 2015

RAMADHAN DAY 14

hi...
sihat uolss
yg berpuasa macam mana

dah nak separuh bulan ramadhan
tentu sekarangni ramai yang sibuk buat biskut raya
yang buat sendiri atau yang order2 pun sibuk juga
sibukla juga nak memilih yg mana nak dibeli
bagi bujang mungkin tidak berapa kisah sangat
yg dah bekerluarga kalau meng order biskut mesti dok memikir banyak
untuk dirumah ..untuk keluarga sendiri dan untuk keluarga mertua sekali sebagai buah tangan
paling tidak sejenis dua mesti bawa balik kampung. 

seperti 11 tahun yang lalu
ececeh... lumrah ye... mesti order je
tak reti nak homemade biskutni

biskut dah order..kerepek pun main order dan special order adalah kelamai
kelamai ni sejenis lemang orang Rao...

dan tahunni merupakan tahun kedua beraya di rumah sendiri
seronok memang seronok bila beraya dirumah sendiri walaupun hakikat masih membayar bulanan kepada pinjaman perumahan ..
rumah tetap sama takder penambahan apa2.. 
langsir nampaknya langsir sama seperti 6 tahun lepas
berjimat cermat sungguh...

hatini susah bila laptop still tak diperbaiki
guna laptop lama ni terasa malas nak upload gambar..
sudahnya nak menceceh pun malas dah..

kayla bye kipidap




1 ulasan :

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)