nuffnang

Selasa, 9 September 2014

side table

not mine-just copy from pinterest...thank you ..i borrowed this pic..

banyak nye anganan i..xtau yang  mana dapat release dulu..
salah satu nya nak ader side table kat tepi katil..
dulu masa menyewa ada juga meja kaca bulat di jadikan side table
tapi macam serabut je.penuh ngan barang..
macam2 i letak..charger phone,novel..etc
dah macam hapa dah meja kacatu

tapi hajat hati memang nak juga side tableni
macam kat gambar atastu..
kalau boleh nak warna cream or putih

erm...
tapi entah bila terlaksana taktaula.
banyak sangat list item yg tengah hold lagi

3 ulasan :

cik hani berkata...

canteknya aside table pink tu..

juls julie berkata...

Assalam..

saya dah 8 thn kawin still x terbeli lg side table...cam nak beli tp bila nak beli kang, rasa cam alang2 jer sbb nnt2 nak pindah umah lagi...

last2 beli rak cam kotak yg 3 tkt tu..dah tu mcm2 plak bubuh situ..jam alarm, brg2 saya, bedak2, losen,. charger bla..blaa...semakkk plakk tgk.. hahah

joijoi80 berkata...

tula saya dah 11 tahun kahwin pun belum beli lg.. dah pindah rumah sendiri pun bilik terasa sempit..anak teruna sorang tu tumpang tido sebilik..terpaksa bentang tilam.jadi kalau de sidetable..space tak cukup
tunggu anak duduk bilik sendiri baru beli