nuffnang

Khamis, 28 November 2013

ini semua pengaruh fesbuk...

hi you alls...
ini kisah hias ruah
kat dalam fb .. i join group decor2ni 
suka sgtla tgk rumah2 yg decor english stylenih...
tapi i tak maula yg jenis banyak hiasan2 kecil2 tu...
nak yg simple2 je camni

source from mr. google...


kebetulan dinding rumah warna cream...
so rasamcm tula...keinginannya .
cuma nya contoh gambar tu x akan menyerupai rumah i..
kerana rumah i rumah teres cinonet jek..

bila dtg ke rumah tu...buat kerja sikit2. adala dialog lakibini

en. suami ,kita x payah cat lain...biar je warna ni..
kalau nak cat pun satu dinding tumpu je...bleh?

i dah remind kat hubby... ruang tamu nak english style tp minimal decor...
ruang2 lain sukati u ler nak buat apa...
eh..tp bilik romantik kiter nak style english gak..nyampeehh....
kadang2 huby i layan je cakap i tp kalau banyak kali tanya dia pun berhangen 1 badan ..
sabau je lah... ..






4 ulasan :

UMIE SUE berkata...

CANTIKLAH IDE ANI SUE PUN SUKA..TAK SARAT

joijoi80 berkata...

mmg cantik ...rumah besar cantikla buat gaya mcmni.tp rumah sendiri mau sarat kalau camni kut

Yusai berkata...

awak join group apa...eh tapi taste kita sama laa....

joijoi80 berkata...

HEHHE decor rumahku syurgaku...